E-TEC Power Management en Teksan ondertekenen distributie overeenkomst

(Jump to English..)
December 2009, Istanbul.

Ondertekening contract op 29 december 2009
Ter afsluiting van 2-tal jaren wederzijdse ervaring hebben Teksan en E-TEC Power Management hun samenwerking op het gebied van de productie, promotie, verkoop en service van noodstroom aggregaten omgezet in een officieel contract.

E-TEC Power Management zal binnen zijn werkgebied de door Teksan geproduceerde noodstroom aggregaten verkopen, installeren en onderhouden.

Teksan produceert al meer dan 15 jaar noodstroom systemen in een vermogensbereik tot 3350kVA waarbij gebruik gemaakt wordt van A-klasse motoren zoals Perkins, Volvo, MTU, Mitsubishi en anderen.
Naast open noodstroom sets is het sterke punt van Teksan; installaties voor buitenopstelling in canopy of container uitvoering compleet in eigen fabriek ontworpen en gebouwd en een uitstekende oplossing op het gebied van NET/NOOD besturingen op basis van Deepsea Electronics.

Samen met de ingebrachte kennis vanuit E-TEC Power Management worden er zo producten samengebouwd welke een optimale inzet garanderen bij installaties waarbij beschikbaarheid geen wens maar een eis is.

Voor meer informatie over Teksan surft u naar http://www.teksangenerator.com

 

E-TEC Power Management and Teksan Sign Distribution Agreement


December 2009, Istanbul.

After two years of working together Teksan and E-TEC Power Management have formalized their cooperation in production, promotion, sale and service of standby generators by signing a formal agreement.

E-TEC Power Management will sell, install and maintain standby generators produced by Teksan within it’s specific territory and business areas.

Teksan have been producing standby generators for over 15 years with a power range up to 3350 kVA, using top class engines from Perkins, Volvo, MTU, Mitsubishi and others. Besides open construction sets Teksan particularly specializes in units for outdoor installation, delivered as canopied or containerized solutions, all produced in house. They also have excellent solutions for Mains/Generator control systems incorporating products from Deepsea Electronics.

Together with the knowledge and experience of E-TEC Power Management we will be supplying standby generators specified and built to ensure optimum use within facilities where availability is not a wish but an absolute necessity.

For more information about Teksan please visit http://www.teksangenerator.com

TG